Sushi sushi sushi

Aan het station van Sint-Niklaas vind je in Hotel New Flanders de sushibar Kangei. Ga voor een boot vol sushi en geniet met je tafelgezelschap van een gevarieerd aanbod sushi. Per persoon hadden we gemiddeld 14 stuks, dat leek zeker voldoende!

De menukaart bevat ook soep, wok en andere warme gerechten voor wie een uitgebreid menu wil, of geen fan is van rauwe vis. Zelf ben ik een grote sushilover, maar omwille van mijn zwangerschap was het verstandiger te kiezen voor de kip terayaki. En die keuze heb ik me zeker niet beklaagd!

Na de geboorte komen we hier zeker terug!

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)