Comptoir des enfants

De Stationsstraat in Sint-Niklaas is een kinderwinkel rijker, en wat voor één! Bij Comptoir des Enfants kan je terecht voor leuke en trendy kinderkleding aan betaalbare prijzen. Ze kiezen bewust niet voor enkele vaste merken, maar bekijken collectie na collectie de prijs-kwaliteit verhouding en selecteren enkel de stuks die hen overtuigen.

Naast de winter- en zomercollectie kan je er ook terecht voor communiekledij, zowel van enkele merken als zelfgemaakte stuks waarbij eigenares Sabine instaat voor het ontwerp. Die zelfgemaakte stuks zijn uiteraard uniek, en worden op maat gemaakt. Vanaf mid december vind je alvast een paar voorbeelden in de winkel.

Website : http://www.comptoirdesenfants.be

Een blik op de winkel
Een blik op de winkel
Ook voor de allerkleinsten!
Ook voor de allerkleinsten!
Leuke accessoires
Leuke accessoires
The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)