Me-time bij Parein

Een hip adresje in het Waasland, zo mag je Parein in Beveren wel omschrijven. Naast de privé sauna kan je er ook terecht voor verschillende behandelingen en een luxueuze Bed&Breakfast. Met zen-muziek op de achtergrond en vriendelijk personeel treed je binnen in een andere wereld, een wereld van rust – genieten – herbronnen.

Ik testte de pedicure uit, en genoot ervan. Met geknipte & gelakte nageltjes, en weggewerkt eelt zagen mijn voeten er weer toonbaar uit.

De behandeling werd afgesloten met een deugddoende voetmassage. Mijn voeten voelen alvast superzacht aan. Nadien werd het materiaal extra gereinigd en opgeborgen voor de volgende afspraak.

 

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)