Dag van de webshop

Van donderdag 6 november tem zaterdag 8 november kan je kortingen scoren tijdens de Dag(en) van de webshop. Het Waasland kent ook enkele hippe webshops, een overzicht van de kortingen vind je hieronder:

Pret-a-dormir : deze webshop is een uitbreiding op de Lokerse winkel Noppe Slaapcultuur en bevat een ruim aanbod home- en nightwear. Je krijgt 15% korting bij gebruik van de kortingscode webshopxl 

Subliem Lingerie : Scoor dat sexy lingerie setje aan 20% korting bij gebruik van de kortingscode 105F4E8D

De Drie Duimpjes : Hét moment om eindejaarscadeautjes te shoppen bij De Drie Duimpjes. Je aankopen worden zorgvuldig ingepakt én je geniet van gratis verzending

Meike with love : Het leukste houten speelgoed vind je in de webshop van Meike with love. Deze maand krijg je zelfs 10% korting bovenop de gratis verzending.

Fritsforkids : De ideale kinderstoel vind je bij Frits for kids, nu met 10% korting met de code FRITS2014

Ken je nog een webshop in het Waasland die in dit lijstje thuis hoort? Laat het ons snel weten op contact@hipstewaasland.be !

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)