De Kerkstraat verwent

Vrijdagavond was het gezelligheid troef in de Kerkstraat in Lokeren. Enkele winkels hielden de deuren open, en verwenden ieder die langs kwam met smakelijke hapjes, lekkere drankjes en een ongedwongen babbel. We gingen langs bij Sublim, de rechterwinkel vol interieurideeën, de linkerwinkel vol leuke gadgets, speelgoed en kledij voor de kinderen. Het verwenparcours ging verder richting Agua Con Gas en daar rechtover Lingerie van de Kerkstraat.

agua con gas

Maison Gianni's

Bij Agua Con Gas ontdekten we met een Gin-Tonic in de hand de upcycling meubelen van Ecomoose, met ernaast een popup store van Maison Gianni’s met accessoires, juwelen en kledij.

Chambre d'eau

 

Een beetje verderop sloten we af bij Chambre d’eau, het adres voor badkamermeubelen en accessoires. Ook hier kregen we een cocktail aangeboden, vergezeld van hapjes.

IMG_2963

Boven ontdekten we een nieuwe naam, namelijk Ann Van Vlierberghe. Nog maar een maand actief, en zeker iemand om in het oog te houden. Samen met Soie Belle presenteerde ze haar juwelencollectie.

IMG_2966

Sybille van Sublim Shop was enthousiast over het concept, vooral omdat het de drempel verlaagt voor wie de winkel nog niet gezien heeft. Het brengt leven in de Kerkstraat, dat zien we graag!

IMG_2968_2

Onze schat Noémie showt met plezier een kleedje van King Louie, te vinden bij Sublim Shop.

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)