Girls night out in A’deVi

Een regenachtige vrijdagavond werd meteen omgetoverd tot een fantastisch begin van het weekend met een etentje in A’deVi (Lokeren). In een gezellige sfeer worden perfect afgewerkte gerechten gepresenteerd, een lust voor het oog én de mond.

We kozen voor de marktmenu, voorafgegaan door een lekkere aperitief (Gin-Tonic afgewerkt met kleine roosjes). Een foto kan meer dan 1000 woorden zeggen, dus kijk & geniet!

aperitief

 

Het hoofdgerecht werd geserveerd met een slaatje van aardappelen en groenten. Het zacht gegaarde vlees smolt weg op je tong. Puur genieten!

hoofdgerecht

 

Bij het dessert kwamen de jeugdherinneringen naar boven. We kregen rabarber geserveerd, al was het niet deze variant die we thuis aten. In dit dessert kregen we framboos-rabarber met een crumble. Alle bordjes aan tafel waren leeg 😉

dessert

PS : als de ober je bekend voor komt, ben je niet alleen. Een deelname aan Komen Eten wordt niet snel vergeten 😉

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

Leave a Reply