With a little help from my friends

Soms kan een beetje extra hulp geen kwaad, zeker niet na een 9 maanden zwangerschap die eindigde in een keizersnede. Na de bevalling raadde iedereen me postnatale kine aan. Ik zocht een adresje in het Waasland, en kwam terecht bij Body Balance (Sint-Niklaas).

Kinesiste Karolien (en haar vrienden) hielp me bij het reactiveren van mijn buikspieren om die buik wat platter te krijgen. Na 30min oefeningen op de mat maakte ik kennis met de eerste vriend: de step. Na elke kine-sessie mocht ik nog een half uurtje steppen om mijn conditie terug op te bouwen. In de volgende kine-sessies probeerden we Pilates uit, en stelde ze me een tweede vriend voor : LPG. Dit bombastisch machine stimuleert de goede huidcellen om zo de kapotte cellen (striemen) te verdringen. Ook kan het gebruikt worden voor littekenbehandeling, in mijn geval door de keizersnede. En als laatste zal onze vriend Nannic helpen, specifiek gericht op huidverbetering. Nannic kan helpen om de huid op mijn buik opnieuw strakker te krijgen.

Body Balance is voor mij het gezondheidsinstituut bij uitstek. Zaakvoerster Karolien kan je met raad en daad bijstaan om gezondsheidskwaaltjes aan te pakken, en je innerlijke en uiterlijke beauty te laten stralen. Bovendien is er ook een wellness gedeelte, met sauna, stoombad, jacuzzi en binnen- plus buitenzwembad. Een totaalpakket dus, mét fantastische en professionele begeleiding!

Body Balance Wellness
De Wellness ruimte wordt in maart 2015 vernieuwd, vanaf begin april kan je er opnieuw zalig relaxen!

 

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

Leave a Reply