Ontstressing

Je hoort het meer en meer: stress en burnout zijn spijtig genoeg niet meer weg te denken uit de werkomgeving. Hoge verwachtingen, hoge tijdsdruk, steeds meer en beter,… het put je uit als je niet op tijd afstand neemt en ontstresst. Voor iedereen is het zoeken naar een evenwicht tussen rollen als partner, ouder, vriend, werknemer en als individu met eigen interesses, eigen wensen en eigen doelen.

Heb je soms het gevoel dat het bijna teveel wordt? Dan kan je in het Alterna Gezondheidscentrum terecht voor ontspanning. Die ontspanning kan voortkomen uit een zalige massage, of een goeie babbel met een stresscoach, maar ook een workshop, yoga sessie of voedingsconsult kan meteen weer wat ruimte in je hoofd brengen.

10610900_724912990950295_7322852204033877335_n

 

Wacht niet tot het te laat is. Het gezegde “voorkomen is beter dan genezen” is nog steeds actueel. Eenieder heeft baat bij wat ontspanning vooraleer er weer een inspanning verwacht wordt. Bezoek zeker eens de website van Alterna, en vind de coach of therapie die bij je past. In het centrum werken meerdere therapeuten samen, elk met hun eigen expertise.

Ik ging er langs voor een rugmassage, en voelde na enkele minuten meteen dat het menens was. Ik had wel al eens wat stroefheid in mijn nek en schouders gevoeld, maar wist pas echt hoe vast het zat toen Daphne de vinger op mijn pijnlijke punten legde en deze krachtig los masseerde. Ookal was er wat werk aan mijn rug, ik genoot ten volle van de massage en vooral achteraf van het gevoel van beweging/vrijheid in mijn nek en schouders. Ik heb geslapen als een roosje!

PS : Tip voor moederdag 😉
Alterna Gezondheidscentrum, Casinostraat 15 Sint-Niklaas, tel 03-776.02.20

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

Leave a Reply