Spekgladde oksels!

Het stond al een tijdje op mijn wishlist, en nu de voorbereidingen van de trouw gestart zijn, is dit het ideale moment. Ik wil spekgladde oksels! ūüôā

Geen stoppels, geen verdwaalde haartjes meer die komen piepen wanneer je enthousiast je armen in de lucht gooit, of wanneer je last minute wil genieten van een zonnige winterdag. Die baby-oksels vragen minimum 6 sessies waar telkens 6 weken tussen zitten. Ik startte net voor de zomer, en omdat je na een sessie niet meteen in de zon mag, worden de sessies in de zomer even gepauzeerd. Mijn volgende sessie is eind september gepland. Perfecte planning voor blote-oksels-lentedagen.

De behandeling zelf gaat heel snel, en is vrij pijnloos. Een laserlicht glijdt heel langzaam over het te behandelen gebied, en de verzorgster heeft in de andere hand een verzachtend doekje vast om na de sessie meteen over het behandelde gebied te gaan. Soms voel je een prikkel, maar die gaat heel snel weg.

Ikzelf ga langs bij Wellness Belle Histoire. De behandeling gebeurt door Greet De Boeck, een verpleegkundige met kennis van zaken. Ze komt langs bij verschillende schoonheidsinstituten in het Waasland. Ontdek hier waar je een afspraak kan boeken.

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

1 Comment

  1. […] startte al in 2015, daarvoor doe ik beroep op Greet. Je vindt er alles over in mijn blogpost Spekgladde oksels. De rest van mijn planning ziet er als volgt […]

Leave a Reply