Trouwen in het Waasland: suitekledij

Niet alleen wij zullen de dag van onze trouw stralen, ook onze dichte familie die de suite vormt, zal er fantastisch uit zien. En dat met dank aan Maria Meirte voor de vrouwen, Herenmode De Waele voor de mannen en Blush Boutique / Comptoir des Enfants voor de kleine prins en prinsesjes.

Bij Maria Meirte in Sinaai gingen we langs tijdens het opendeurweekend, we werden vriendelijk onthaald met cava, fruitsap en snoepjes. Ikzelf had reeds een kleur in gedachten, en op basis daarvan werden de eerste kleedjes voorgesteld. Tussendoor showden enkele modellen de nieuwe collectie op een heel ongedwongen manier. Per persoon werd het juiste model & kleurschakering gezocht, tot iedereen zijn favoriet gevonden had. Door de kleedjes samen te shoppen, was het gemakkelijker om te zien hoe deze kleedjes zich op de dag van de trouw zouden combineren in de suite.

De foto’s hou ik nog even geheim 😉

Nadien volgde het bezoek bij Herenmode De Waele in Sint-Niklaas. De vrouwen mogen dan wel allemaal een eigen model/kleurschakering gekozen hebben, bij de mannen kozen we voor iedereen in hetzelfde pak. Herenmode De Waele heeft 5 verschillende suitekostuums in de verhuur, een andere combinatie van das/pochet is mogelijk zodat je jouw eigen favoriete look kan samenstellen. Enkel het hemd is aan te kopen, dat vinden we maar logisch 🙂 Al kan je uiteraard ook voor een eigen hemd gaan, als je het gekozen kleur reeds in je kast hebt. We hadden reeds een groot deel van de suite meegenomen bij de eerste afspraak. Dat maakte het voor ons gemakkelijker om te zien of de gekozen combinatie iedereen wel goed paste. Wie er die dag niet bij kon zijn, kon gemakkelijk nadien nog een afspraak maken om hun maten te laten opnemen.

Ontdek meer info op hun website.

suite kostuum huren

En dan was het tijd voor het allerschattigste… de kleertjes van de bruidsjongen en – meisjes. Onze kleine meid Noémie nam ik mee naar de opendeurdag van de webshop Blush Boutique in Tielrode. Zo kon ik haar enkele kleedjes ter plaatse laten passen. Toen ik dat ene kleedje aantrok, was zij (en ik) meteen verkocht. De manier waarop ze erin rondliep, zichzelf showde in de spiegel, en lachte, zei genoeg. She said Yes to her dress! Tegelijk vond ik ook een passende bolero en diadeem zodat ze er helemaal klaar voor is. Enkel de schoentjes zullen later volgen, daarvoor wacht ik tot het laatste moment om er zeker van te zijn dat haar schoentjes perfect passen.

Blush Boutique kleedje

Nu rest ons nog iets leuks te vinden voor de bruidsjongen en het tweede bruidsmeisje. Daarvoor gaan we langs bij Comptoir des Enfants in Sint-Niklaas. Ook zij hebben schattige outfits voor jongens én meisjes.

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

1 Comment

  1. […] Kinderkleding : Blush Boutique – Comptoir des Enfants […]

Comments are closed.