Trouwen in het Waasland: trouwringen

Queen B. kon het niet beter zeggen… If you liked it, then you should have put a ring on it! And I know he likes it, so he’ll put a ring on it soon!

Die trouwringen gingen we halen bij Van Ruyskensvelde in Lokeren. Daar kregen we een uitgebreide selectie voorbeeldringen te zien, pasten we erop los. We waren al wat aan de late kant, slechts een goeie 2 maand voor de trouw, maar dat was gelukkig geen probleem. De keuze was voor ons ook vrij snel gemaakt, we zochten iets tijdloos dat heel mooi samen past. Aan de hand van een simulator kreeg mijn ring nog wat meer bling en werd de prijs berekend. Een leuk extraatje bij Van Ruyskensvelde : je krijgt steeds 10% korting op de trouwringen, en gratis gravure bij 14 en 18karaat ringen.

Tussendoor vertelde de verkoopster dat ze bij Van Ruyskensvelde een grote verbouwing uitgewerkt hebben, en die zal weldra starten. Nu is het dus zeker de moment om er nog een laatste pareltje te scoren. Na de verbouwing zal de winkel opgedeeld zijn in twee delen, vooraan blijft de juwelenwinkel, meer naar achteren wordt een grote concept store voor toekomstige trouwers uitgewerkt.

Na ons bezoekje kregen we een sms dat alles wat we besproken hadden, volledig uitgewerkt was en te bekijken was op een website. Zo kunnen we in aanloop van de dag nog even wegdromen bij wat er binnenkort voor eeuwig aan onze vinger zal schitteren.

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

2 Comment

  1. […] Trouwringen : Juwelier Van Ruyskensvelde […]

  2. […] Tijdens onze trouwvoorbereidingen kregen we al een sneak preview van het nieuwe concept van Juwelier Van Ruyskensvelde: De Bruyloft. Sinds kort staan de deuren van dit trouwringen walhalla voor iedereen open. De Bruyloft maakt van het kiezen van de trouwringen een echte beleving, en dat vind ik meer dan terecht. Net als je met je mama, zussen, vriendinnen,… er een dagje op uit trekt om dé trouwjurk te vinden, kan je nu ook samen met je toekomstige in alle rust trouwringen uitzoeken. Na de trouw belandt de trouwjurk spijtig genoeg in de kast, terwijl je je trouwringen elke dag opnieuw draagt om je te herinneren aan die mooie dag en aan je wederhelft uiteraard ;-). Een trouwring kiezen hoeft daarom niet snel snel te gebeuren, neem je tijd en kies een set ringen dat bij jullie past. De ring van jullie dromen wordt gesimuleerd aan de hand van een computerprogramma. De mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos, wie wil kan dus een volledig unieke ring ontwerpen. Wijzelf vertrokken van een basisring, en voegden er nog enkele steentjes en een fijn afwerkingslijntje aan toe plus uiteraard een gravure van onze namen en trouwdatum. Het ontwerp kon ik na een nachtje slapen nog eens online bekijken, en toen was de eeuwige twijfelaar in mij gerustgesteld Lees hier het volledige verslag van onze trouwringen creatie […]

Comments are closed.