Een cadeautip voor vaderdag?

De tweede zondag van juni vieren we de papa’s! Dit jaar, in 2016, zal dat de eerste dag zijn dat de papa van onze kleine Noémie ook mijn man is. Wakker worden na onze huwelijksnacht & meteen al een volgend feestje bouwen – yep, daar gaan we voor! Ik heb een klein vermoeden dat vaderdag elk jaar een extra groot feest wordt, gecombineerd met onze huwelijksverjaardag.

Omdat ik dit jaar geen last minute vaderdag cadeau zal kunnen kopen, begin ik wat vroeger aan de zoektocht. En ik deel graag mijn tips met jullie!

  1. Mister Men : een topwinkel in de Stationsstraat in Sint-Niklaas waar je hippe kledij vindt, maar ook leuke accessoires
  2. Perron 87 : een beetje verderop in de Stationsstraat in Sint-Niklaas vind je in Perron 87 een grote variatie aan cadeaus. Te veel om op te noemen, bekijk zeker hun facebookpagina voor wat inspiratie
  3. Mensville : dé mannenzaak bij uitstek is zeker Mensville in Hamme. Ook hier kan je naast hippe kledij ook andere cadeaus vinden, zoals een lekkere fles wijn bijvoorbeeld.
  4. Oscar : pure verwennerij voor jouw papa vind je bij Oscar. Ik gaf een Oscar Full Service al eens cadeau, dat lees je hier

Waar heb jij een hip cadeau gevonden voor papa? Laat het ons weten!

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)