Trouwen in het Waasland: kapsel en make up bij De Ruyte Kappers

In de voorbereidingen naar de trouw stap ik op zaterdagmorgen binnen in de oude vertrouwde zaak van De Ruyte Kappers, al is meteen duidelijk dat die oude vertrouwde stek een frisse opknapbeurt gekregen heeft. De zaak is opgedeeld in twee delen, vooraan de bedrevenheid van het knippen en brushen, achteraan de rust tijdens het kleuren en wassen (met hoofdmassage – genieten!).

Tijdens de kleuring zit je niet meer in de kappersstoel mee te loeren naar wat het uiteindelijke kleur zal worden (dat komt toch nooit overeen met het eindresultaat), maar mag je plaatsnemen aan een tafel met kaarsjes, boekjes en een hapje of drankje vanop de menukaart. Dit zou zelfs tof zijn om samen met een vriendin te doen, lekker bijkletsen tijdens de kleuring is een win-win!

Tijdens je bezoek krijg je koffie, thee, water en fruitsap gratis aangeboden. Liever zin in een huisgemaakte citroenlimonade of wil je het weekend inzetten met een Gin-Tonic? Dat kan ook! Je kan hier zelfs ontbijten of lunch, of je laten verleiden door een heerlijk stukje chocoladetaart. Ik ben fan!

Huisgemaakte citroenlimonade
De troeven van De Ruyte Kappers zijn gebleven: inspiratie op het Pinterest bord, professioneel advies, warm onthaal en een aangename sfeer. Alleen dat al maakte van De Ruyte Kappers een unieke kapperszaak in het Waasland en nu doen ze er echt nog een schepje bovenop. Pioniers in hun vak 😉 Ze maken van het kappersbezoek terug een puur verwenmoment.

Na de kleuring en brushing mocht ik plaats nemen in de make up stoel in de “rustige ruimte”. De Ruyte Kappers werkt met producten van NEE , dat blijkt een make up merk met Italiaanse roots te zijn dat naast hun collectie ook opleidingen voorzien voor Nee-professionals. Op een doordeweekse dag draag ik eigenlijk geen make up (herinner je mijn blogpost over de Make up workshop bij Schoonheidsinstituut Roselien?), dus vroeg ik naar een naturel look. Het eindresultaat was heel mooi afgewerkt, en heel naturel. Achteraf gezien denk ik dat het toch iets meer mag zijn op onze trouwdag, dat was dan ook de bedoeling van deze test. Het Pinterest bord werd opnieuw aangevuld met deze keer bruidsmake up om verder af te stemmen met Laurence De Ruyte.

make up NEE bij De Ruyte Kappers

 

Facebook : Kappers De Ruyte – Website www.deruytekappers.be

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

1 Comment

  1. […] Hair & Make up : De Ruyte Kappers – Eventmakeup […]

Comments are closed.