Ladies night bij De Wael Textiel in Sint-Niklaas

Vrijdagavond 3 juni 2016. In de Hofstraat 37 staan de beachflags buiten en brandt licht bij De Wael Textiel. Deze avond worden enkele dames verwacht voor een gezellige ladies night. Bij binnenkomst krijg ik een glaasje cava of fruitsap aangeboden en op de toog staan ook lekkere hapjes.

Met de honeymoon in zicht wordt mijn oog meteen getrokken naar de kleurrijke badmode, al mag de sexy lingerie ook niet onderdoen. Ik snuister al even rond tot Annick De Wael het programma van de avond uit de doeken doet. De Wael Textiel bestaat sinds 1919 en Annick is de vierde generatie die de winkel open houdt, een échte familiezaak. Ze sparen reeds voor het 100jarig bestaan van de zaak, grapt Annick in haar intro. Ik hoop dat ik binnen 3 jaar hierover een verslagje mag uitbrengen. Het is zeker een reden om te feesten als je een familiezaak van generatie op generatie kan verder zetten!

Tijdens de avond wordt de collectie geshowd door twee modellen, dat geeft meteen een ander beeld van wat in de rekken hangt. Als start krijgen we badmode te zien, zowel bikini, tankini, badpak als jurkjes en rokjes worden getoond. Ze doen me meteen zin krijgen om op honeymoon te vertrekken 😉

ladies night bij De Wael Textiel - blauw Woody kleedjeladies night bij De Wael Textiel - kanten hemdjurkladies night bij De Wael Textiel - badpak met handtasladies night bij De Wael Textiel - zomers kleedjeladies night bij De Wael Textiel - Bloemrijk zwempakladies night bij De Wael Textiel - tof kleurrijk kleedjeladies night bij De Wael Textiel - wit hemdjurkjeladies night bij De Wael Textiel - wit hemdjurkjeladies night bij De Wael Textiel - bolletjesbadpakladies night bij De Wael Textiel - leuke kleedjes
Na de pauze volgen de lingeriemodelletjes en comfortabele homewear collectie. Ook in die collecties zie ik meerdere items die op mijn verlanglijstje mogen komen. Een paar sfeerfoto’s :

ladies night bij De Wael Textiel - Woody pyjama'sladies night bij De Wael Textiel - pyjama'sladies night bij De Wael Textiel - pyjama'sladies night bij De Wael Textiel - sexy slaapkleedjesladies night bij De Wael Textiel - pyjama's met kort shortjeladies night bij De Wael Textiel - slaapkleedjesladies night bij De Wael Textiel - kamerjasladies night bij De Wael Textiel - ondergoedladies night bij De Wael Textiel - wit slaapgereiladies night bij De Wael Textiel - sexy lingerieladies night bij De Wael Textiel - slaapkleedjes

Annick geeft ook nog een heel handige tip, namelijk de flesjes van Soak! Die zijn ideaal om je fragiele lingerie of badmode te wassen, een klein scheutje in je water en 15min laten weken. Uitspoelen is niet nodig, enkel even in een handdoek draaien en uitwringen. De Soak flesjes zijn beschikbaar in twee formaten en kosten €13 of €19.

ladies night bij De Wael Textiel - soak handwas zonder spoelen
De modeshow was leuk te volgen, en gaf inspiratie voor de komende zomer. Bij het naar huis gaan, krijgen alle dames een goodiebag met allerlei leuke spulletjes in: een bon van €5 bij De Knapmakers, een verfrissingsdoekje en potlood van Hanro, mooie oorbellen en een geurzakje van Lords&Lilies, een kortingsbon van €10 bij Lies Scheerlinck, en overheerlijke negerinnenzoen van Jan Reed en een toffe strandzak en lipbalsem van Schiesser!

ladies night bij De Wael Textiel goodiebag

 

Website : De Wael Textiel

Facebook : De Wael Textiel

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)