Trouwen in het Waasland: honeymoon in Bali

Na de maanden voorbereiding op onze trouwdag laten we ons op en top verwennen tijdens onze honeymoon. Travel experte Ibrich van Wild Crossings stelde voor ons een vakantie op maat samen in het paradijselijke Bali. Meer hierover lees je in deze vorige blogpost. Een paar dagen voor vertrek ontvingen we een handig reismapje waarin alle reisdocumenten voor onze huwelijksreis naar Bali verzameld zaten, plus een reisgids over Bali was toegevoegd. Superhandig!

Dinsdagmorgen was het eindelijk zover. Na de trouw hadden we nog twee dagen om wat prakische zaken te regelen en onze valiezen te vullen met zwemshorts, bikini’s, zonnebrillen, slippers, boekskes, etc. Meer heb je niet nodig op dit zonovergoten eiland. Ik voegde er stiekem wel nog een nieuw setje Simone Pérèle van bij Textiel De Wael aan toe als verrassing voor Bart.

De vluchten werden verzorgd door Etihad Airways. Een topmaatschappij die oog heeft voor details, met een kussentje en dekentje voor elke passagier en op de nachtvlucht zelfs een oogmasker en kleine tandenborstel met tandpasta om je even op te frissen. De emotionele rollercoaster van de trouw was nog niet volledig uitgewerkt, zo bleek toen ik tijdens de vlucht een romantische film bekeek en tranen met tuiten huilde… Ik zal dit maar even op de post wedding blues steken 😉

Aangekomen in Denpasar wachtte een privé chauffeur ons op. We bleken niet de enige te zijn die een privé chauffeur kregen, het was even zoeken tussen ongeveer een 50tal naambordjes. Tot we ineens Mrs and Mr Haemelinck in het vizier kregen! Hoera!

Alila Manggis

Eerste stop was Alila Manggis, een paradijs omringd door bomen, met prachtig zicht op de zee. Rust en romantiek waren de eerste woorden die in ons op kwamen. In ons verblijf was een romantisch etentje voorzien op “the place”. We konden onze nieuwsgierigheid voor “the place” niet bedwingen en boekten het etentje meteen de eerste avond in. The place werd omgeven door kaarsjes, intiem en superromantisch! De perfecte start van onze honeymoon. Vanuit het hotel ontdekten we Balinese pareltjes zoals de Besakeh tempel en de koninkelijke waterpaleizen, steeds met begeleiding van een Balinese gids die al vrij goed de Nederlandse taal onder de knie had.

 

 

Alila UbudNa enkele dagen verkenden we een ander deel van het eiland, namelijk regio Ubud. Verbleven deden we in Alila Ubud, en als Alila Manggis al een paradijs was, is Alila Ubud heaven on earth! Gelegen in de Balinese jungle met fantastisch zicht vanuit de infinite pool en echt een hotel uit de boekskes – de Design Hotel boekskes 😉 Vanuit Ubud verkenden we Bali op een sportievere manier met rafting (echt top!) en cycling tour door de rijstvelden (ook heel plezant).

De laatste dagen op dit honeymoon eiland sluiten we af in Sanur, een meer toeristische regio waar we nog enkele dagen uitrusten vooraleer het echte leven ons terug roept. Vanuit Sanur maakten we een daguitstap richting Semanyak, al hebben we weinig van Semanyak zelf gezien. We reserveerden een tafeltje in Potato Head, een beveiligde beach club die je op elk zonnig eiland zou kunnen neerplanten. Het Balinese gevoel is misschien wat ver weg, maar het is wel een echte topper als je een dagje wil chillaxen! Voor de mooiste zonsondergang veplaatsten we onze luie kont richting Bar 707 waar de zitzakken klaar lagen.

Sudamala Suites

Op de laatste avond van ons Balinees avontuur kregen we een romantisch etentje aangeboden in ons hotel Sudamala Suites & Villas. Het personeel maakte onze avond op en top romantisch met kaarslicht, een hartje en onze initialen in bloemblaadjes en een privé butler die de hele avond ter onzer beschikking stond. Een aangename verrassing!

Het was een fantastische honeymoon, eentje om nooit meer te vergeten! Bedankt Ibrich om onze droomreis samen te stellen!

Contactgegevens :

Ibrich Weymans, persoonlijk travel designer
info@wildcrossings.be
0494/67.90.61
www.wildcrossings.be

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)