King George café

King George cafe bar

Een koninklijke bar in de Driekoningenstraat in Sint-Niklaas, het kan geen toeval zijn! Het creatieve agentschap King George bewees reeds via uiteenlopende projecten dat ze wel wat kennen van interieurinrichting, grafisch design, events, sociale media en nog veel meer. Je vindt enkele van hun creaties in het Waasland bij Oscar, Mister Men en Timmermans in Sint-Niklaas. De expertise die ze in huis hebben, kunnen ze nu ook uitwerken in hun eigen concepten. Deze week openden ze de deuren van het King George café, een pareltje op vlak van interieurinrichting! Dé eyecatcher is de marmeren toog centraal in het café.

King George cafe bar

Maar mijn favoriete plekje wordt vermoedelijk helemaal vooraan in het café, aan de straatkant. De bloemen die uit het plafond lijken te groeien, de gietijzeren constructie en het frisse kleur geven je het idee dat je buiten zit. Dit wordt hét plekje deze winter, knus en warm achter het glas.
vooraan king george cafe

Wie de winterse temperaturen toch wil trotseren, kan natuurlijk ook op het terras van King George Café vertoeven. Het terras is zuidgericht, dus zon verzekerd (als de wolken er geen stokje voor steken natuurlijk).

terras King George cafe

Ook de kaart van King George café bevat heel wat lekkers, zoals home made ice tea of citroenlimonade, maar ook verse juices zoals wortel-appel-gember, thee maar uiteraard ook apero . En dat vieruurtje past er ook bij natuurlijk, een stukje taart van Julie’s House bijvoorbeeld. Vanaf 19 september starten ze met het serveren van lunch, en zullen ze ook op zaterdag open zijn. Dan gaan we nog eens terug 😉

 

Adres: Driekoningenstraat 48, Sint-Niklaas

Openingsuren: maandag tot vrijdag van 10u tot 18, vanaf 19 september ook op zaterdag open. 

facebook website 

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)