Libelle-James

SVNTY Shoes

Achter de statische voorgevel van het winkelpand Libelle-James in de Stationsstraat in Sint-Niklaas vind je 3 verdiepingen shopplezier voor zowel mannen als vrouwen. Reeds 3 generaties lang geeft dit familiebedrijf stijladvies aan hun klanten, en met plezier, dat merk je meteen wanneer je binnen komt en vriendelijk aangesproken wordt. De winkel zit hen in het bloed, zo’n familiezaak is zeker in deze tijd iets kostbaar waar ze terecht trots op mogen zijn. De jarenlange ervaring geeft hen ook de nodige mensenkennis die hen toelaat in te schatten wie weet wat ze zoekt of wie nog twijfelt en open staat voor inspiratie.

In de winkel vind je een breed assortiment merken dat voornamelijk vrouwen van 30+ zal aanspreken. Sommige klanten komen zelfs met 3 generaties samen shoppen, en dan vinden ze elk wel iets leuks om mee naar huis te nemen. Achterin de winkel is een retouche-atelier voor het geval een bepaald kledingstuk net dat beetje aangepast mag worden om nog beter te passen.

SVNTY Shoes
Van het Belgische merk SVNTY Shoes

Binnenkort organiseert Libelle-James een modeshow in de winkel. Genietend van een glaasje en een hapje tonen modellen je de nieuwste collectie. In diezelfde week zal ook een leuke wedstrijd lopen. Ik kan het je nog niet verklappen, maar hou zeker de facebookpagina van Libelle James in de gaten! Het zal zeker en vast de moeite worden!

Adres: Stationsstraat 73 – 9100 Sint-Niklaas

facebook website

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)