Bless your body with Body & Bess

100% natuurlijk, 100% Belgisch, dat is Body & Bess. Een drietal jaar geleden ontwikkelde Body & Bess het eerste huidverzorgingsproduct met frambozenpitolie. Het had heel wat voeten in de aarde om deze uiterst verzorgende olie te kunnen produceren en verwerken in verzorgingsproducten, maar ze slaagden erin, en met succes want op 3 jaar tijd hebben ze hun gamma producten reeds kunnen uitbreiden van 2 naar 18. Van body lotion over dagcremes en cleasing milk tot scrubs.

Het succesverhaal van deze producten zit hem in de kracht van de frambozenpitolie. Het is de enige olie geschikt voor de huid die zowel OMEGA -3 en -6 bevat die de weerstand van de huid verhogen en verzachtend werken, alsook VITAMINE A en E die de huid soepel en gezond houden. Dit zijn maar een paar voordelen, je ontdekt ze allemaal op de website van Body & Bess. Wist je dat ons lichaam Omega 3 en 6 nodig heeft, maar het niet zelf kan aanmaken? Je kan het innemen via een stukje vis bijvoorbeeld, waarna je lichaam de voedingsstoffen eruit zal filteren en zal doorgeven aan onze vitale organen. In eerste instantie gaan de voedingsstoffen richting het hart, in laatste instantie richting de huid. De huid krijgt dus het ‘restje’ en dan mag je de natuur wel wat helpen door aanvullend de voedzame stoffen rechtstreeks in de huid in te brengen met deze huidverzorgingsproducten 🙂

Ik testte al even kort de Intensive Body oil tijdens openbedrijvendag en genoot van de subtiele frambozengeur die de olie achterliet. Deze lichaamsolie is al twee jaar op rij product van het jaar! De producten bevatten geen parabenen en zijn 100% natuurlijk. Daarom zijn ze ook geschikt voor wie een droge en eczeem gevoelige huid heeft, ook voor baby’s.

Wil je het zelf ook eens uittesten? Dan kan je via hun webshop bestellen (gratis levering), of eens langs gaan bij een van de schoonheidssalon dat deze producten aanbiedt. In het Waasland vind je Body & Bess bij deze schoonheidssalons:

  • Bodytreats, Bautschoot 21, 9160 Eksaarde
  • Vienna Nails, Beekstraat 100F9170 Sint-Pauwels
  • Ellenuova, Zate 30, 9180 Moerbeke-Waas
  • Mariella Verstrepen, Hospicestraat 56, 9180 Moerbeke-Waas
  • Christine Dhaen, Doornstraat 42a, 9170 Sint-Gillis-Waas
  • Beauty Service Xandra, Nijverheidslaan 199, 9250 Waasmunster
  • Karma, Stationsstraat 25, 9250 Waasmunster
  • Schoonheidsinstituut Carla, Nieuwkerkenstraat 230, 9100 Nieuwkerken-Waas
  • Beloco (Mieke Arbijn), Doorslaardorp 36, 9160 Lokeren

Laat ons weten wat je ervan vindt!

Benieuwd naar wat zich achter de schermen van Body & Bess afspeelt? Dan kan je ook een bedrijfsbezoek inplannen, en krijg je 20% korting op alle producten tijdens het bezoek.

 

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)