Totaalconcept bij King George

King George is als creatief agentschap al even gevestigd in Sint-Niklaas, en sinds kort hebben ze hun activiteiten uitgebreid. In het inspirerende pand kan je vanaf nu elke dag lekker en gezond lunchen, of in de namiddag genieten van een koffie’tje met een lekker stukje Julie’s House taart. Achteraan ontstaan popup shops of andere feestelijkheden en op het bovenste verdiep vind je de mooiste decoratie-artikelen, de meest inspirerende boeken, de knapste designstukken en nog zoveel meer in hun concept store.

kgconceptstore kgeventhall kgmeetingroom kgcafe kgagency

Alles is perfect met elkaar verbonden, alle creatieve ideeën kunnen in meerdere vormen uitgewerkt worden. Merken waar de creatievelingen van het agentschap mee aan de slag gaan, kunnen terugkomen als cadeautip in de concept store, of misschien zelfs als decoratie of servies gebruikt worden in het café. Het maakt het plaatje compleet.

Zelf gingen we eens een kijkje nemen tijdens een stockverkoop van PIET Moodshop, doken de concept store binnen en genoten nadien van een stukje heerlijke chocoladetaart en homemade ice tea.

kgvisit

Het was gezellig druk in het King George Cafe, dit plekje is al goed bekend in Sint-Niklaas en omstreken, en terecht!

 

House of King George

Driekoningenstraat 48, 9100 Sint-Niklaas, Belgium

King George Cafe: +32 (0) 3 746 10 19

King George Agency: +32 (0) 3 746 10 10

royalmail@kinggeorge.land

www.kinggeorge.land

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)

2 Comment

  1. […] King George Café: een supergezellige bar in Sint-Niklaas waar je ook een concept store vindt voor de allerhipste […]

  2. […] King George Café: een supergezellige bar in Sint-Niklaas waar je ook een concept store vindt voor de allerhipste […]

Comments are closed.