Une belle histoire avec ma soeur

Zo ongeveer 1x per jaar boeken mijn zus en ik een wellness-moment samen in. Meestal helpt de Flairactie 1+1 gratis ons hieraan herinneren. Want zeg nu zelf, een uitgebreid verwenprogramma met z’n twee is extra leuk als we er ook voordeel mee doen (en zo krijgen we het ook thuis beter verkocht ;-))

We zoeken steeds een programma vol behandelingen, de prive-sauna arrangementen worden sneller overgeslagen. Deze keer kwam Wellness Belle Histoire als winnaar uit de bus. In het programma zat een huidanalyse (confronterend, maar wel doeltreffend), een gelaatsverzorging, een volledige rugmassage en peeling&pakking van de rug. En dat voor maar €180 voor 2 personen! Alle behandelingen gebeurden samen: geen wachttijden (win!) en een bijpraatmomentje terwijl ons masker inwerkt (double win!). Elke behandeling werd professioneel en zorgvuldig uitgevoerd, ik had niet anders verwacht. Het is niet de eerste keer dat ik bij Belle Histoire langskom, een tevreden klant keer terug 😉

Goed verzorgd gingen we terug naar huis, klaar voor een avondje uit in restaurant Nova in Sint-Niklaas!

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)