Tracey Jones

Het zat al even in haar bloed. Na enkele jaren in bijberoep het Spaanse kledingmerk  Compañía Fantàstica te verdelen, waagde Tracey Jones de sprong naar een eigen winkel. Voortaan vind je haar favoriete stuks tussen de huizen in de Poststraat 91, Lokeren. Parkeren voor de deur kan hier met gemak 😉

In de collectie vind ik leuke motieven, schitterende kleuren en tof combineerbare stuks terug. En het leuke is dat het ook allemaal heel betaalbaar blijft. Shop till you drop is in deze collectie alvast geen probleem 😂


Tracey kent en volgt de fashionwereld al geruime tijd waardoor ze eenieder ook weet te stylen. Laat je inspireren, je bent in goeie handen!

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)