Happy three Noémie!

Time flies when you’re having fun! Het lijkt alsof het gisteren was, maar intussen is onze kleine meid al 3 jaar & vindt ze zichzelf zeker niet meer zo’n kleine meid. Ze is een grote prutsemie, en ik ben haar prutsemama, zoals ze het zelf zegt.

Deze prutsemie verdiende natuurlijk een groot feest om haar verjaardag te vieren. We hadden gelukt we dat nét dat weekend een mooi nazomerweekend kregen, waardoor het feest buiten kon doorgaan en ze extra speelruimte kreeg. De tent werd opgezet, de tafel gedekt, de ballonnen opgeblazen, de slingers opgehangen,… het terras werd omgetoverd tot een mini-kasteeltje waarin onze prinses op haar troon mocht plaatsnemen. Als finishing princess touch bestelden we een Frozen ijstaart bij Foubert #sintniklaas. Haar prinsessenoogjes schitterden toen ze de taart zag aankomen.

De taart zelf was gevuld met vanille & chocolade, met daarrond suikerpasta. Normaal gezien ben ik niet zo voor pure suikerpasta, maar deze vond ik heel zacht van smaak & passend bij de ijstaart. We hadden een uitgebreid dessertenbuffet voorzien, ik was er niet rouwig om dat er nog een restje ijstaart terug in de diepvries dook zodat ik de dagen erna nog nu en dan van kon snoepen.

Ook weken na haar verjaardagsfeest speelt ze verhaaltjes na met deze mini Frozen figuurtjes, een mooi aandenken aan een heel lekkere taart & een heel tof feest.

Happy three little Noémie!

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)