Wellnessnamiddag met de vriendinnen

Tijdens de jaarlijkse zoektocht naar een leuk verjaardagscadeau voor een vriendin viel de keuze op een namiddagje wellness & tapas met 5 ladies. Body Balance verwelkomde ons op een winderige en regenachtige zondagnamiddag, het ideale weer om ons binnen te verwarmen in de sauna, het zwembad, de overdekte buiten-jaccuzi,… Bij aankomst stond de cava koud, de koude tapas en de glazen klaar en de gashaard aan. We wisselden onze winterkleren snel voor een bikini met badjas (of de hammamdoek die ook klaar lag) en toastten op de verjaardag.

Als eerste sprong de jaccuzi in het oog, groot genoeg voor ons vijven, en heerlijk warm terwijl het buiten sneeuwde. Perfecte start voor onze babbelnamiddag 😉 Die babbel zette zich nadien verder in de relaxruimte, de sauna, het zwembad, het stoombad en terug naar de relaxruimte waar de tweede fles cava volgde, samen met een bordje warme tapas.

Na 3u waren we nog niet uitgebabbeld (wanneer wel?), maar wel helemaal relax. De heerlijke scrub in de douches bezorgde ons een babyvelletje, ons hoofd was helemaal chill. Dit kon elk van ons goed gebruiken, ik kijk al uit naar de volgende wellnessnamiddag.

Body Balance websitefacebook

pr.j.charlottelaan 53
9100 Sint-Niklaas

Een leuk cadeautje voor jezelf of je vriendin: deze hammamdoeken!

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)