Restaurant l’Apétit in Stekene

Er zit heel wat verscholen achter de naam l’Apétit; een petite & gezellig restaurantje verscholen in de Kerkstraat in Stekene dat je met de Belgisch-Franse keuken een smakelijke Bon Appétit wenst.

Het ligt inderdaad wat verscholen, zelf was ik per ongeluk eerst het café ernaast binnengestapt 😉 Wat meer naar achter gelegen vind je een bijgebouw met enkele restauranttafeltjes. Deze ingang leidt je naar de ontvangstruimte die de verbinding maakt tussen het bijgebouw en hoofdgebouw.

Tijd voor aperitief! De huisgemaakte mocktail viel alvast bij me in de smaak, en de hapjes die de aperitief vergezelden ook 🙂 De avond vulde zich met het menu, tof gezelschap en wat extra sfeer door de carnavalstoet die die avond door de straten trok. De avond had alles wat we verwachtten: vriendelijke bediening, smakelijke & mooie borden, op en top verzorgd. Ik zie me hier zeker nog terugkomen voor een tête a tête of etentje met vrienden.

Iets verderop in de straat vind je ook Café l’Apétit waar je nog een “slaapmutsje” kan gaan drinken als de avond nog te gezellig is om af te sluiten.

Restaurant l’Apétit, Kerkstraat 53a, Stekene

FacebookWebsite

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)