K-impuls coaching #sintniklaas

Een goede babbel doet bij iedereen wel eens deugd. Want -nothing new under the sun- iedereen heeft zorgen of (levens)-vragen. Soms kan je zelf de vinger leggen op wat je bezig houdt, op andere momenten kan een goede babbel veel verduidelijken. Maar ookal weet je wat er speelt, dat betekent niet meteen dat je ook de oplossing kent. Een babbel kan je inzichten verruimen, nieuwe oplossingen tonen of gewoon eens je hoofd en hart luchten (en dat doet deugd!).

Benodigdheden: een gezellige locatie, een aangename gesprekspartner en een luisterend oor. 3x check bij K-impuls coaching #sintniklaas.

Tijdens het intakegesprek legt Kristina me uit hoe ze te werk gaat. Startend met een gesprek identificeert ze wat bij jou speelt. Daarna volgen twee praktijkgerichte toepassingen, namelijk EFT (Emotional Freedom Techniques) en Access Bars, beide kreeg ze in Nederland onder de knie.

Let’s give EFT a try: Kristina vraagt me te denken aan mijn probleem (in mijn geval: stress blokkeert mijn nek en schouders) terwijl ze zachtjes tikt op mijn pols, hoofd en decolleté, dit zijn acupunctuurpunten. Ze volgt een parcours met haar handen en zegt tegelijkertijd korte zinnetjes die ik mag herhalen. De zinnetjes hebben steeds betrekking op je probleem, om je ervan bewust te maken én om je bij de les te houden. Hoewel ze niet aan mijn nek komt, voel ik na 10 minuten (en nog veel sterker na de sessie) verandering in mijn nek. 10 minuutjes zijn natuurlijk niet genoeg om mijn nek vrij te maken, maar het feit dat ik wel iets voel in mijn nek toont me dat deze praktijk wel wat in zijn mars heeft. Het gaat vooral om bewustwording en verwerking van wat je blokkeert, en daar kan Kristina duidelijk bij helpen om je de weg te wijzen.

Dit zijn de acupunctuurpunten waarop zachtjes getikt wordt

Haar tweede techniek kreeg de naam Access Bars en die werkt puur op het hoofd. In deze uitwerking hoef je zelf niets te doen, maar raakt Kristina 32 punten op je hoofd zachtjes aan terwijl jij op de massagetafel ligt. Door access points met elkaar te verbinden, wil Kristina een oplossing teweegbrengen: losmaken van gevoelens, nieuwe energie genereren, meer bewustzijn creëren…

Op haar website vind je reacties van wie reeds bij Kristina op bezoek ging. Ik hoop dat Kristina jou ook kan verder helpen als je met een blokkage zit. Ze stelt ook cursussen en coachingtrajecten op voor wie begeleid wil worden in een nieuwe uitdaging: verhuis, verandering van job,…

K-impuls mental & life coaching

Felix Timmermanslaan 16, 9111 Belsele

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)