Breakfast at Biko

Vraag je me naar een leuk adresje om te gaan ontbijten in Sint-Niklaas, dan heb ik een nieuwe tip: Biko! Op een koude zondagmorgen kwamen we er langs voor een heerlijk ontbijt. Het gezelschap bestond uit 4 volwassenen en 4 kleine kids die in het begin van de ochtend nog even bij ons aan tafel zaten, maar daarna vooral de decoratieve, huiselijke zetels en hoekjes ontdekten om er hun fantasie de vrije loop te laten. Net die huiselijke sfeer maakt het extra gezellig bij Biko, en ook de menukaart is echt een extra troef. Grootmoeder’s koffiekopjes, roodwit geruite servietten & confituurpotjes, allegaartje aan stoelen & zetels,… het past allemaal in het concept. Deze Biko grootmoeder is wel een hippe oma, want op de menukaart prijken pumpkin pancakes, granola, bagels,… Een tip voor foodies!

De speciallekes zoals de pumpkin spice pancakes en ezelsoren vielen niet meteen in de smaak bij onze kids. Hen hadden we meer plezier gedaan met een gewone pannenkoek, maar then again: meer lekkers voor ons terwijl de kids aan het spelen waren 😀

Je kan hier ook komen brunchen, lunchen of koffieklets houden.

Biko
Sacramentstraat 3
Sint-Niklaas
facebookwebsite

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)