Hoera hoera, er is er eentje jarig

Je verjaardag is zonder twijfel de belangrijkste dag van je hele leven wanneer je 5 jaar bent. Een dag waar je zo goed als het hele jaar naar uit kijkt, nachten over droomt en de laatste nacht voor je verjaardag al helemaal de slaap niet kan vatten van de zenuwen. Zo ging het er ook aan toe voor de 5de verjaardag van onze kleine prinses. Maar dan wel 4x, want ze kreeg dit jaar maar liefst 4 verjaardagsfeestjes. 2 bij de familie, eentje op school en voor het eerst ook eentje met haar vriendjes.

Voor de eerste twee feestjes maakte ik een lekker dessertenbuffet. Als kers op de taart wilde ik een prachtige taart bestellen, maar ik zocht naar iets dat ik op beide feestjes zou kunnen presenteren. In plaats van voor één grote taart te gaan, bestelde ik daarom kleine cupcakejes die ik verdeelde over beide feestjes. De cupcakes werden prachtig gemaakt door Zalig Zoet uit Sint-Niklaas. De unicorn versie vond ik de allermooiste, elke cupcake was tot in de kleinste details afgewerkt, zelfs met een blush op de wangen. Enne… ze waren niet alleen mooi, maar ook heel lekker! De suikerpasta was zeker niet overdreven, en de cupcake lekker zacht & niet te droog.

Op school trakteerde onze kleine kapoen met zelfgemaakte lekkernijen. Dit jaar kozen we voor wafeltjes gedopt in chocolade en versierd met hartjes, discobolletjes, pareltjes,… Dank je, Pinterest, voor de inspiratie 🙂

En toen brak het laatste, en in haar ogen natuurlijk ook het belangrijkste feest aan. Want op dit feest zouden haar vriendjes mee komen feesten! Mijn oog viel op ‘t Zwaenenhof in Sinaai, een zorgboerderij in Sinaai. Het had alles in petto voor een geslaagd feestje: een leuke speeltuin, kleine en grote dieren om voor te zorgen én een open ruimte waar de kindjes gezellig van versgemaakte pannenkoeken zouden smullen. Het verjaardagsvarken mocht zelf kiezen wat de dag inhield. Toen ze hoorde dat ze een ritje op de pony zou mogen maken, was ze door het dolle heen. Ze heeft ge-no-ten van haar speciale dag, en mocht op het eind van de dag aan elk kind een leuk aandenken meegeven: de groepsfoto en een individuele foto afgeprint.

Ook op andere plaatsen in het Waasland kan je leuke verjaardagsfeestjes organiseren, denk maar aan Siniscoop #sintniklaas , binnenspeeltuin Time 4 Kids #lokeren , Ponyland #moerbekewaas , Sublim Shop #lokeren. Waar heb jij al eens een verjaardagsfeest voor je jarige pruts georganiseerd?

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)