Hebben we dit ook in het Waasland?

Die vraag stelde ik me toen ik binnenstapte in een superhip adresje in Evergem. Voor zover ik weet, is dat er (nog) niet… dit zijn namelijk de ingredienten voor de succesformule van Zelda & Zorro:

1. Nieuwe invulling

Zelda & Zorro geeft een karaktervol, maar leegstaand pand een nieuwe invulling. De gemeente weet niet goed wat ze ermee moeten, ondernemers zien meer mogelijkheden en blazen het pand nieuw leven in.

2. Onthaasting

Het pand krijgt een onthaastingsconcept, een plek waar jong en oud even terug op adem kan komen, want zuurstof doet leven. Beeld je een gezellige huiskamer in waar je een thee’ke kan drinken en een stukje taart kan eten, of waar je met vrienden aan één grote tafel kan schuiven om te brunchen en bij te praten. In de kamer ernaast is een grote (!) speelhoek waar kinderen zich kunnen uitleven.

De speelkamer

In de zomer kan je er ook buiten in de grote en omheinde tuin, met een avonturenparcours voor de kids én zelfs hangmatten om lekker in te chillen.

3. Workshops

Zowel voor de kinderen, voor volwassenen of de combi ouder-kind staan tal van workshops op het programma. Van ambachtenworkshops tot voorleesverhalen, van workshop slijm maken tot keramiek initiatie… het aanbod vernieuwt regelmatig en volgt de seizoenen. Terwijl de kids zich uitleven, kan je als ouder ontspannen, wat bijwerken of gezellig tetteren met andere ouders.

4. Ook voor feestjes

In plaats van je eigen huiskamer om te bouwen, kan je vrienden, familie, collega’s,… uitnodigen in je leen-living bij Zelda & Zorro ☺️ Denk aan babyborrels, communiefeesten, teambuildings, verjaardagsfeesten,… hier heb je de ruimte én je hoeft er zelf de opkuis niet te doen 

Het salon

5. Meer in huis

Op de bovenverdieping krijgen ook andere ondernemers een eigen ruimte. Momenteel heeft vitaliteitscoach Unicorn Your Life er haar praktijk, en staan er nog enkele ruimtes vrij waar andere coaches of popups zich in kunnen uitleven.

Unicorn your life

Zelda & Zorro in het Waasland?

Als Zelda & Zorro ooit naar het Waasland komt, dan zie ik al samenwerkingen met

  • Soep&Zoet die brunch/lunch kan verzorgen
  • Yogaloo die kinderyoga kan geven
  • Sublim shop die workshops voor de kids kan geven
  • King George die een supercozy inrichting zou kunnen uitwerken
  • Bloemekee die ons de mooiste bloemstukken kan laten maken

Welk hip adresje zou jij in dit concept zien passen? Of weet je een leegstaand pand dat hier uitermate geschikt voor zou zijn?

Zelda & Zorro opent binnenkort een tweede popuplocatie in Berchem. Something to look forward to!

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)