Een speciale Moederdag

Het wordt een speciale Moederdag, eentje zonder mooie creaties of leuke versjes van onze kindjes (of mijn man moet snel nog iets verzinnen en het hen aanleren ), zonder een knuffel te kunnen geven aan onze eigen moeder en ook zonder uitstapjes.

Maar – als ik het goed inschat – zal dit ook een Moederdag worden met nog meer liefde voor alle mama’s. Een positief effect van deze Corona-tijden is dat we nog meer beseffen hoe belangrijk onze familie voor ons is. Er staan geen andere dingen op onze agenda op 10 mei: we hebben tijd om uitgebreid te ontbijten, te Instagram-shoppen en ons de hele dag door te laten verwennen 

Hoe mijn Moederdag er zou kunnen uitzien – en nu fingers crossed dat mijn hubby dit leest:

De dag begint met uitslapen (dat mag ik eigenlijk wel elke zondag doen, thank you honey) en een hele voormiddag lang op het gemak brunchen met een thee’ke dabei. Een cadeautje mag natuurlijk altijd, al is een tekening van de kindjes of even samen Just Dance’n op de tv even leuk. In de namiddag wil ik graag gaan lopen, hubby & kids kunnen mee met de bakfiets als mentale support. Sunday Runday! ‘S Avonds – wanneer de kindjes in bed zitten – wil ik samen met mijn man gezellig dineren at home.

Een paar brunch-cadeau-diner ideetjes:

Brunch

 • Soep&Zoet #Sintniklaas
 • Biko #Sintniklaas
 • Odiel #Doorslaar
 • Foodies on Tour #Sinaai
 • Coffieclets #Meerdonk
 • Leut #Lokeren
 • Koffiehuis Mia’s #Beveren

Cadeautips

 • HIB HIB #Stekene
 • Decoratie van bij Beans&Dreams #Belsele
 • Studio Peloeze #Sintpauwels
 • Lily Juwelen #sintniklaas

Candle light dinner – in coronatijden – at home

 • Pizza van Amici del forno #Sintniklaas
 • Burgers van Foodtruck Battle Butchers #Belsele
 • De Refter #Melsele
 • Bistro Tastu #Sombeke
 • Bistro Vienna #Lokeren
 • Restaurant W-ilt #Waasmunster

Hoe zullen jullie Moederdag vieren/beleven? Geniet ervan met je familie, thuis of vanop afstand 

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)