Home wellness

Hoe wek jij het vakantiegevoel thuis op? Een cocktail met je voeten in het kinderzwembad, komen eten spelen met een home delivery van je favoriet restaurant, of een badjas en verse stapel handdoeken op je bed leggen – niet omdat je je was nog in de kasten moet leggen, maar om dat hotelgevoel op te roepen 😉

Dat laatste staat op mijn lijstje. Eerst zou ik de badkamer helemaal onder handen nemen tot ze blinkt als nooit te voren, dan stal ik mijn favoriete verzorgingsproducten uit en leg ik ze in volgorde (neurotisch trekje?). Ik laat m’n bad vollopen met heet water (= gevoel van een verwarmde verzorgingsstoel), steek geurkaarsjes aan, een zacht muziekje op de achtergrond en dan begint de behandeling.

Welkom Marijke, fijn dat je er bent  vandaag leg ik je in de watten, je zal straks helemaal zen uit deze badkamer stappen. Ik heb hier alvast een haarband voor je zodat je haar uit je gezicht blijft. Lig je comfortabel? Dan gaan we zometeen van start met de reiniging.

We gaan van start met een precleanser. Deze maakt het vuil op je gelaat los, zodat we het zometeen gemakkelijk kunnen afspoelen. De volgende stap is een heel milde scrub en daarna een face wash om met veel warm water om al het vuil weg te spoelen. Nu neem ik deze herbruikbare wattenschijfjes om het laatste restje vuil weg te nemen. Kijk eens wat er allemaal van je gezicht komt, ongelofelijk toch?!

Ben je klaar voor een masker? Ik koos vandaag dit charcoal masker voor je, het is pikzwart 🙂 nadat ik het heb aangebracht, kan je even lezen of je ogen sluiten en genieten. Val niet in slaap, je ligt in bad, remember. Of je kan ook je lichaam scrubben en wassen met deze heerlijke douche gels in allerlei geuren. We hebben vandaag de sugar cane scrub in de aanbieding. En welke douchegel geur verkies je vandaag? Oh, rozemarijn? Dat is toevallig, dat staat hier net op de badrand!

Voila, je masker heeft nu z’n werk gedaan. Je mag dit opnieuw goed afspoelen, en daarna neem je de herbruikbare wattenschijfjes er opnieuw bij. Draai ze om, en gebruik deze keer de andere, propere kant om het laatste restje masker weg te nemen.

Je behandeling zit er bijna op, Marijke. Nadat je je hebt afgedroogd, heb ik nog een zalig geurende body repair oil voor je. Ideaal als je – zoals de laatste dagen – veel buiten liep en je huid wat extra verzorging kan gebruiken.

Voila, ik hoop dat je genoten hebt van deze badkamer-behandeling. Tot een volgende keer 🙂

Mijn Rainpharma productenlijstje is weer verder uitgebreid! Ps: als je de feeling van deze maand koopt, krijg je een toilettasje én €10 korting op een product naar keuze. Koop je 5 items van de summerskinfestival lijst en krijg er een handige toilettas met 10 herbruikbare items, zoals een haarband, wattenschijfjes, nagelschaartje, pincet,… erin.

Mijn Rainpharma adresje in het Waasland: Schoonheidsinstituut Marjon, Uilenstraat 10 Nieuwkerken-Waas

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)