Op kamp in’t Waasland #deel2

De krokusvakantie is net achter de rug, maar de volgende schoolvakanties staan binnenkort voor de deur, en hoe graag we onze monstertjes ook zien… hen entertainen en in de gaten houden gaat niet samen met 100% thuiswerken. Dus ging ik op zoek naar kampen in’t Waasland voor onze deugenieten. De planning van onze dochter (7jr in 2021) is al mooi gevuld, die van onze zoon (3jr in 2021) kent nog heel wat gaten.

Ponyland

In de krokusvakantie ging dochterlief 2 dagen op kamp in Ponyland in Moerbeke. Dagen gevuld met paarden en spelletjes, daar zegt ze geen nee tegen! Ze was súperenthousiast, vertelde ronduit tot ze als een blok in slaap viel.

‘T Zwaenenhof

Een schot in de roos is het kampje bij zorgboerderij ‘t Zwaenenhof in Sinaai. In eigen dorp kent ze er ook steeds andere kampgangers wat het plezier nog vergroot.

Wakasa – Disneykamp

Een nieuwtje voor ons dit jaar is een Wakasa kamp op De Ster in Sint-Niklaas. Er waren heel wat themakampen, maar het Disney kamp trok de aandacht. Perfect match voor onze girly girly prinses.

Crejaksie – Alpacaboerderij

In het Crejaksie aanbod vond ik een kampje op de Alpacaboerderij in Lokeren. Moest ik zelf nog op kamp mogen, zou ik dit kamp op de eerste plaats zetten 🙂 Die fluffy viervoeters zien er zo schattig uit! Het is een kampje met overnachting, dat alleen al wordt een enorme uitdaging maar áls het lukt, dan opent het mogelijkheden voor nieuwe kampjes 🙂

Buurthuis

Tussen de kampjes door hoop ik een plekje te kunnen reserveren in’t Buurthuis in Sinaai voor broer én zus.

Voorlopig zijn dit de kampjes voor dochterlief. Ik zal klaarzitten wanneer de kampjes van Stad Sint-Niklaas open gezet worden om er een paar voor onze zoon aan toe te voegen. Voorlopig kan Jack nog niet helemaal zonder pamper de deur uit, en dat is wel een voorwaarde om hem op kamp te sturen. Fingers crossed dat zijn ‘klik’ tegen de paasvakantie gemaakt is.

Heb jij nog leuke kamptips? Tell me!

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)