6 redenen waarom je eens bij May zou langsgaan

Een dik jaar geleden maakte May een carriereswitch van schoonheidsspecialiste naar conceptstore. Een gewaagde stap, maar wel eentje waar ze haar hart en ziel in legt en daardoor ook met glans slaagt in haar opzet. Ik schreef 6 redenen neer waarom May machtig mooi is.

1. Met liefde

Wat meteen opvalt in alles wat ze doet, is dat Stephanie al haar liefde in May steekt. Het is haar baby, haar kindje, haar puber en ze geeft het haar onvoorwaardelijke liefde. Niet zomaar een winkel, niet zomaar een webshop, niet zomaar een conceptstore, wél een levensproject dat ze wil doen slagen, doen groeien en openbloeien.

2. Met warmte

Het May concept kan je omschrijven als een warme knuffel van een goeie vriendin. De liefde die Stephanie voor haar May heeft, straalt zoveel warmte uit dat je er instant happy van wordt. In de winkel word je meegezogen in de happy vibes door de muziek op de achtergrond, de kleuren in haar collectie, de zachte manier van aanspreken en helpen als je dat wil (helemaal niet opdringerig of verkoopsgericht), de toffe lifestyle items in de winkel,…

3. Met tijdloze stuks

Haar collectie groeide het afgelopen jaar naar een variatie van tijdloze stuks en hier en daar ‘speciallekes’. Niet teveel tierlantijntjes, wel knappe afwerkingen, schone finishing touches die je kledingstuk opwaarderen. Alles wat ik paste, zat zo gemakkelijk als homewear én oogde zo elegant dat je het kan dragen op een feestje, op het werk, op een daguitstap naar zee of waar je ook naartoe gaat.

4. Met kleur

The world needs more color, the world needs more May! Het zalige aan de May collectie is dat je haar stuks in zooooveel verschillende kleuren vindt dat er zeker een kleur bij zit dat jou staat. En de zachte, warme kleuren combineren eindeloos met elkaar waardoor je een outfit kan samenstellen zonder er als een kleurboek bij te lopen.

5. Met power

Ik ken Stephanie niet persoonlijk, maar voel dat ze een powerwoman is. Ik ben er zeker van dat May heel veel energie vraagt om alles bij te houden, collecties aan te kopen en te organiseren, fotoshoots te regelen, popupstores te installeren, socials te voorzien van een constante stroom aan inspiratie, de winkeldecoratie op punt te houden en nog zoveel meer dat zich achter de schermen afspeelt, maar ik voel dat het haar ook energie gééft om te blijven doorgaan. She’s got it!

6. Met huisparfum

Het zit ‘m in de finishing touches. Je pakketje wordt rijkelijk bedolven onder de huisparfum, zodat je auto ernaar ruikt wanneer je instapt of je pasgekochte kledij je instant terugbrengt in de warme sfeer van de winkel zodra je het aantrekt. Je kan de huisparfum (Comfort Zone Tranquility) ook kopen bij May voor wanneer je zelf ook helemaal verliefd wordt op de heerlijk bloemige geur.

Bij aankoop kreeg ik ook een tof armbandje in een leuke kleur met gouden bedeltje. Ik draag het intussen zelf dagelijks, het geeft me een mini powerboost, want als Stephanie haar droom zo mooi kan vormgeven, dan kan ik dat ook als ik er maar genoeg liefde, warmte en power in steek.

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)