De Rainpharma Spring Shopping days komen eraan!

Als ik het me goed herinner, maakte ik anderhalf jaar geleden voor de eerste keer een Rainpharma shopping day mee. Ik had al veel gehoord over natuurlijke Rainpharma producten en ook al eens een workshop meegevolgd tijdens een Ladies@Marmotta reis, maar zelf had ik de producten nog niet in huis. Tijd om daar verandering in te brengen, en zo’n shopping day is daar het ideale moment voor.

2x op het jaar werkt Rainpharma een toffe actie uit waarbij je korting krijgt, voor extra producten kan sparen of leuke extra’s mee naar huis kan nemen. In de eerste spaaractie kreeg ik bijvoorbeeld 10 douchegels in verschillende geuren wanneer ik 10 producten kocht, in een andere actie kon je sparen voor een handige zwarte mand of toilettas met ecologische musthaves. En deze keer hebben ze opnieuw iets tofs uitgewerkt!

Rainpharma presents the neverending circle

Ik had m’n oog al laten vallen op de voetverzorgingslijn, en wilde graag een voetbadje kopen om m’n voeten lente/zomerklaar te maken. Maar heb je al eens “voetbadje kopen” gegoogled? Veel soeps zit daar niet tussen, eerlijk gezegd, als je geen massagebad wil.

Blijkbaar was ik niet de enige die een esthetisch én praktisch voetbadje zocht, want als per toeval zag ik een instagram post bij Schoonheidsinstituut Marjon passeren van een strak zwart voetbadje. Dat wil ik wél! En het extra goeie nieuws was dat het in de Spring Shopping Days actie zat, zodat je het cadeau krijgt als je 21 producten koopt.

Ik nestel me gezellig in de zetel met de Rainpharma brochure erbij en begin lustig te omcirkelen wat me bevalt ☺️

Mijn lijstje

 • Charcoal Detox Foot Scrub
 • Revitalising Foot Bath Oil
 • Repair & Protect Foot Balm
 • Intensive Recovery Wax
 • Bonsoir Room Spray (zalige geur!)
 • Pure nature by Pascale Naessens (ik ben benieuwd naar deze geur!)
 • Invigorating Hand Polish
 • Soothing Hand Bath Milk
 • Exceptional Hand & Nail cream
 • Mood
 • Yoga
 • Flawless Day Fluid
 • Clearing Night Remedy
 • Clever Night Remedy
 • Fine Day Fluid
 • Amazing Oil Cleanser
 • Advanced precleanser
 • Dedicated Face Wash
 • Elementary Toning Mist
 • Freshen up deo
 • Moisturising lip guard

Heb jij ook jouw lijstje klaar? Ik ben benieuwd wat er bij jou op staat!

Als je vragen hebt over de Rainpharma producten kan je altijd ten rade gaan bij Schoonheidsinstituut Marjon in Nieuwkerken-Waas. Ze helpt je met veel plezier én een grote glimlach verder.

The following two tabs change content below.

marijkedv

30something girl die enkele jaren geleden via de liefde in het Waasland terecht kwam. Samen met mijn wederhelft Bart, schattigste dochtertje Noémie en stoere zoon Jack ontdekken we graag leuke adresjes in het Waasland, en delen we onze ervaringen op deze blog.

Latest posts by marijkedv (see all)